Szerzői jogi nyilatkozat

Minden szerzői jogunkat fenntartjuk a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI.törvény alapján!

Az erdorezervatum.hu honlapon megjelenő minden tartalom, így a leírások, cikkek, a képek, grafikonok, a honlap grafikája vagy bármely más egyéni, eredeti megoldásunk szerzői mű (a továbbiakban: "mű") a fenti törvényben és a Ptk-ban megfogalmazott szerzői jogi oltalom alatt áll.

Az oldalon található művek szerzői a művekben olvasható eltérő rendelkezések hiányában műveik többszörözését az alábbiak szerint engedélyezik: az Ökológiai Kutatóközpont, illetve tartalomnál megadott szerző megnevezésével és az elérési út (link) bemásolásával az eredeti, hiánytalan és módosítás nélküli tartalom megjelenítésével külön engedély nélkül.

Minden más esetben kifejezett írásbeli hozzájárulás szükséges a felhasználáshoz.

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy a fenti törvényben szabályozott szabad felhasználási esetekben, melyek során a szerző engedélye nem szükséges az idézéshez, szintén kötelező a forrás, valamint az ott megjelölt szerző megnevezése az idézés során.

Az erdorezervatum.hu honlap látogatói magukra nézve kötelező érvényűnek tekintik jelen szerzői jogi nyilatkozatot, és ennek tudatában használják a weboldalt.